İSTANBUL / FATİH - KOCAMUSTAFAPAŞA ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ

Cemil ÖZDEMİR - Okul Müdürü

1965 yılında Kırıkkale’de doğdu.İlk,orta,lise öğrenimini Kırıkkale’de tamamladı.Gazi Eğitim Fakültesi Tarih bölümünden mezun olduktan sonra askerliğini kısa dönem olarak İstanbul  Selimiye kışlasında yaptı.1992 Nisan’ında ilk görevine  Gaziantep Şahinbey  Yavuz Sultan Selim Lisesinde  başladı.1993-1998 yıllarında Sarıkaya  ortaokulunda müdür vekili ve Sarıkaya Lisesi’nde müdür yardımcılığı görevini yürüttü.1998-2012 yıllarında Kırıkkale Atatürk ortaokulunda  öğretmen olarak çalıştı.2012-2013 yıllarında Kırıkkale Beşir Atalay Anadolu İmam Hatip Lisesi’nde çalıştıktan sonra 2013-2017 tarihleri arasında Kırıkkale Çerihli  Meslek Teknik Anadolu Lisesi’nde okul müdürü olarak görev yaptı. 2017-2018 öğretim yılında İstanbul Turgut Reis Mesleki Teknik Anadolu Liseşi’nde  müdür  yardımcısı iken  7  Ağustos tarihinden  itibaren İstanbul  Fatih Kocamustafapaşa  Anadolu  İmam Hatip Lisesi’ne müdür olarak atandı ve görevini  sürdürmektedir.

Evli ve 3 çocuk babasıdır.